Tryggsams Kreditbevakning med ID-skydd är Sveriges mest heltäckande

Tryggsam i Sverige AB är först i Sverige med att ha anslutit tre kreditinstitut till tjänsten Kreditbevakning med ID-skydd. Genom att inleda ett samarbete med kreditupplysningsföretaget Valitive kommer Tryggsam att täcka in en betydande del av den svenska marknaden, tillsammans med våra nuvarande partners Bisnode och CreditSafe.

Tryggsams tjänst Kreditbevakning med ID-skydd ger kunden omedelbar information så fort en kreditupplysning genomförs i dennes namn hos CreditSafe, Bisnode och Valitive. Därför är det viktigt att Tryggsam i sin tur får information från så många kreditupplysningsföretag som möjligt, då det ger våra i nuläget 45 000 användare en ökad trygghet.

“Tryggsam är stolta över att erbjuda marknadens mest heltäckande Kreditbevakning med ID-skydd som vi vet kommer att ge ytterligare lugn och trygghet till våra kunder”, säger Per Erlandsson, VD på Tryggsam.

Tre av fyra av de största kreditupplysningsföretagen anslutna till Tryggsam

År 2017 blev Tryggsam det första företaget i Sverige att knyta till sig två kreditupplysningsföretag i form av Bisnode och CreditSafe. Nu, år 2023, kan Tryggsam stolt berätta att vi även är först i Sverige med att ha anslutit ett tredje - Valitive.

Då Bisnode, CreditSafe och Valitive är tre av de största kreditupplysningsföretagen i Sverige och viktiga aktörer inom exempelvis dagligvaruhandel och e-handel är det naturligtvis av central betydelse att samtliga av dessa tre företag är anslutna till Tryggsams kreditbevakningstjänst. 

Tryggsams mål är att göra Sverige tryggare

Ända sedan Tryggsam grundades för över 10 år sedan har målet varit att skapa ett tryggare Sverige och vi är naturligtvis väldigt glada över att Valitive vill vara med oss på resan mot att nå ett Sverige fritt från id-kapningar och bedrägerier. 

“I takt med att ID-kapningar och bedrägerier blir allt mer vanligt förekommande samtidigt som e-handeln ökar, växer också behovet att skydda sig själv, sina tillgångar och sin identitet, i synnerhet på internet”, berättar Per Erlandsson.

Tryggsam ser fram emot att fortsätta tillväxtresan tillsammans med Bisnode, CreditSafe och Valitive. Vi hoppas, och tror på, ett givande och utvecklande samarbete för samtliga inblandade parter.