Växande teknikbolag med din säkerhet i fokus.

Sedan starten 2013 har vi på Tryggsam specialiserat oss på att utveckla smarta tjänster för en tryggare vardag. Idag är vi ett av Sveriges snabbast växande teknikbolag med över 50 medarbetare i Stockholm.

Vi startade Tryggsam för att vi ville förändra.

Sedan starten 2013 har vi specialiserat oss på att utveckla smarta tjänster för en tryggare vardag. Idag är vi ett av Sveriges snabbast växande teknikbolag med över 50 passionerade medarbetare.
Mer om oss Kundservice
OM TRYGGSAM
ID-SKYDD PREMIUM

Skyddar din identidet & kreditvärdighet.

ID-stölder är Sveriges snabbast växande brott. Vårt ID-skydd Premium hjälper dig både innan, under och efter en ID-kapning.

Smarta lösningar för en trygg vardag

Sedan starten 2013 har vi specialiserat oss på att utveckla smarta tjänster för en tryggare vardag. Idag är vi ett av Sveriges snabbast växande teknikbolag.
Mer om ossKontakta oss Kundservice

Om Tryggsam

Varje dag, dygnet runt hjälper vi våra kunder med problem rörande deras vardagssäkerhet. Vi är i grunden ett Svenskt teknikbolag som själva utvecklar och säljer alla våra tjänster vi levererar.

Vår Vision

Tryggsams vision är att förändra och skapa trygghet för dig i din vardag. Inte bara för våra kunder, utan också för våra medarbetare och samhället i stort. Tillsammans med dig utvecklar vi bolaget, våra tjänster och vår riktning för att leva upp till de förväntningar du har på oss. Det är vårt ansvar att du får det du betalar för!  

Värderingar

Tryggsam är transparenta, vårdande och innovativa. Genom att vara transparenta inkluderar vi alla och tar till vara på din feedback. Det ska kännas att kundservice utgör en stor del av kärnan i vår verksamhet, och att de alltid finns tillgängliga.  

Eftersom vi är sprungna ur digitaliseringen kan vi inte överleva och erbjuda marknadens bästa tjänster för vardagssäkerhet, om vi inte strävar efter att vara i framkant vad det gäller teknik - varje dag. Och det märks hos oss på Tryggsam, framförallt hos våra medarbetare. 

Tryggsam är stolta över att kunna erbjuda tekniska lösningar för ett tryggare samhälle, och känslan av just trygghet ska du alltid känna när du är i kontakt med oss. Vi lovar att alltid kämpa lite extra för att leverera hög kvalitét, en känsla av kontroll och sinnesro till dig som kund.

> 40 000
nöjda kunder.
6 080 inkommande
och utgående larm
per år
50 engagerade
medarbetare.
Ökad tillväxt på hela
384% (2015-2018)

Vårt löfte till dig som kund

Hög kvalitét

Vi är ett svenskt nyfiket teknikbolag, som med hög kunskap och lång erfarenhet förstår vikten av krypterad information enligt gällande lagar och regler. Vi tummar varken på din säkerhet eller på kvalitén i våra tjänster.

Full koll

Vi bevakar dina personuppgifter och ditt hem. Förändras något larmar vi dig. Vi hjälper också till om du råkar ut för stöld eller tappar värdesaker. Vårt mål är att du ska känna kontroll, utan att du tänker på det.

Ett inre lugn

För att må bra behöver vi känna oss trygga. För oss står dina behov i centrum och ditt välbefinnande går hand i hand med vår framgång. För när du känner ett inre lugn, då har vi gjort vårt jobb.

VARFÖR TRYGGSAM
Läs mer om vad våra kunder
tycker om oss.
2019
2018
2017
VINSTER
Vi tar din integritet på största allvar.

Alla våra tjänster är egenutvecklade i Sverige med den högsta säkerhetsnivån. Systemet som sköter våra tjänster heter Monitum och följer samtliga lagar och regelverk. Tryggsam behandlar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR) och vår integritetspolicy. Dina uppgifter hanteras via en krypterad SSL-länk (https) och lagras enbart på servrar inom EU.

Integritetspolicy
Ibland lyckas vi lite extra
Rekommenderat företag 2019
Gasellföretag 2019
Dagens Industri
Årets unga entreprenör
UTMÄRKELSER
Ibland lyckas vi lite extra
Rekommenderat företag 2019
Gasellföretag 2019
Dagens Industri
Årets unga entreprenör
VINSTER
Ibland lyckas vi lite extra
Rekommenderat företag 2019
Gasellföretag 2019
Dagens Industri
Årets unga entreprenör
UTMÄRKELSER