PEACE OF MIND

Smarta tjänster för din vardagssäkerhet

Sedan starten 2013 har vi på Tryggsam specialiserat oss på att utveckla smarta säkerhetstjänster för en tryggare vardag. Idag är vi ett av Sveriges snabbast växande teknikbolag med över 70 medarbetare i Stockholm som fokuserar på att förbättra din vardagssäkerhet.

Jobba hos oss
Om tryggsams id skydd, brandlarm och bolagsbevakning
arrow to features

Vi startade Tryggsam för att vi ville förändra.

Om tryggsams id skydd, brandlarm och bolagsbevakning
Sedan starten 2013 har vi specialiserat oss på att utveckla smarta tjänster för en tryggare vardag. Idag är vi ett av Sveriges snabbast växande teknikbolag med över 70 passionerade medarbetare.
Sök jobb hos Tryggsam Kundservice
Tryggsams vision och värderingar

Om Tryggsam

Varje dag, dygnet runt hjälper vi våra kunder med problem rörande deras vardagssäkerhet. Vi är i grunden ett Svenskt teknikbolag som själva utvecklar och säljer alla våra tjänster vi levererar.

Vår Vision

Tryggsams vision är att förändra och skapa trygghet för dig i din vardag. Inte bara för våra kunder, utan också för våra medarbetare och samhället i stort. Tillsammans med dig utvecklar vi bolaget, våra tjänster och vår riktning för att leva upp till de förväntningar du har på oss. Det är vårt ansvar att du får det du betalar för!  

Värderingar

Tryggsam är transparenta, vårdande och innovativa. Genom att vara transparenta inkluderar vi alla och tar till vara på din feedback. Det ska kännas att kundservice utgör en stor del av kärnan i vår verksamhet, och att de alltid finns tillgängliga.  

Eftersom vi är sprungna ur digitaliseringen kan vi inte överleva och erbjuda marknadens bästa tjänster för vardagssäkerhet, om vi inte strävar efter att vara i framkant vad det gäller teknik - varje dag. Och det märks hos oss på Tryggsam, framförallt hos våra medarbetare

Tryggsam är stolta över att kunna erbjuda tekniska lösningar för ett tryggare samhälle, och känslan av just trygghet ska du alltid känna när du är i kontakt med oss. Vi lovar att alltid kämpa lite extra för att leverera hög kvalitét, en känsla av kontroll och sinnesro till dig som kund.

Tryggsam id skydd kundservice

40 000+
nöjda kunder.

mobilt brandlarm larmar sms rökutveckling

6 080 inkommande
och utgående larm
per år.

Bevaka ditt personnummer

70 engagerade
medarbetare.

Tryggsams ID skydd företag

Ökad tillväxt på hela
384% (2015-2018).

Vårt löfte till dig som kund

ID skydd med hög kvalitet.
Hög kvalitét

Vi är ett svenskt nyfiket teknikbolag, som med hög kunskap och lång erfarenhet förstår vikten av krypterad information enligt gällande lagar och regler. Vi tummar varken på din säkerhet eller på kvalitén i våra tjänster.

Ha full koll på din kreditvärdighet.
Full koll

Vi bevakar dina personuppgifter och ditt hem. Förändras något larmar vi dig. Vi hjälper också till om du råkar ut för stöld eller tappar värdesaker. Vårt mål är att du ska känna kontroll, utan att du tänker på det.

Tryggt brandlarm och skydd.
Ett inre lugn

För att må bra behöver vi känna oss trygga. För oss står dina behov i centrum och ditt välbefinnande går hand i hand med vår framgång. För när du känner ett inre lugn, då har vi gjort vårt jobb.

Läs mer om vad våra kunder
tycker om oss.

Tryggsam rekommenderat företag 2020Tryggsam rekommenderat företag 2019rekommenderat id skydd reco
2020
2019
2018
Tryggsam hjälper företag öka försäljningen via SaaS platform.
tryggsam gdpr

Vi tar din integritet på största allvar.

Alla våra tjänster är egenutvecklade i Sverige med den högsta säkerhetsnivån. Systemet som sköter våra tjänster heter Monitum och följer samtliga lagar och regelverk. Tryggsam behandlar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR) och vår integritetspolicy. Dina uppgifter hanteras via en krypterad SSL-länk (https) och lagras enbart på servrar inom EU.

Integritetspolicy

Ibland lyckas vi lite extra

Tryggsam great place to work arbetsplatsTryggsam är ett av sveriges snabbast växande bolag.Tryggsam årets unga entreprenör
Great place to work certifierad 2021 Sverige
Gasellföretag 2020
Dagens Industri
Årets unga entreprenör 2016 region öst