PARTNERSKAP

Vi bygger långsiktiga samarbeten med likasinnade företag

tryggsam white label partnerskap

Vi tror på att bygga starka och långvariga partnerskap som gynnar båda parter. Genom att samarbeta samt dela kunskap och resurser kan vi skapa bättre resultat och möta gemensamma mål på ett mer effektivt sätt.

Kontakta oss
tryggsam white label partnerskap
arrow to features

Varför ska jag välja Tryggsam?

Retail

Tryggsam samarbetar idag med rikstäckande och välkända varumärken inom retailsektorn, som genom att vara återförsäljare av Notice brandlarm får en viktig och värdeskapande produkt att sälja.

Resales och eventsales

Att bli återförsäljare inom resales och eventsales, innebär att sälja Notice brandlarm genom dörrknackning och på events. Den unika produkten är både lätt att sälja för er, och lätt att använda för kunden.

Telemarketing

Det finns stora möjligheter för telemarketingbolag att bli partner- eller återförsäljare till Tryggsam, både gällande vår Kreditbevakning med ID-skydd samt Notice brandlarm. Vi är alltid intresserade av drivna bolag för långsiktiga samarbeten.

Partnerskap

Vi hjälper till att skapa konverteringar och sälj för dig som partner samt tillför goodwill till dina kunder vilket förbättrar dina kundrelationer. Tack vare våra genomtänkta helhetslösningar ökas kundernas intresse och lojalitet.

Bild olika utmärkelser samlade

Varför bli partner
med Tryggsam?

Vi på Tryggsam är enkla att samarbeta med och ett partnerskap med oss tillför värde både för dig som partner och för dina slutkunder. I nuläget har Tryggsam ett antal framgångsrika återförsäljare över hela Sverige, som vi byggt tillsammans med hjälp av vår gemensamma erfarenhet och expertis.

Tryggsam har dessutom blivit rekommenderat företag på reco.se åtta år i rad, år 2020 blev vi utmärkta till Gasellföretag av Dagens industri och de tre senaste åren har vi blivit certifierade enligt Great Place to Work internationella standard.

Beställ kreditbevakning
Bild ikoner priser Bild utmärkelser

Kontakta oss

Tillsammans skapar vi tillväxt.

tryggsam kundservice telefon
Välkommen att kontakta oss gällande frågor om partnerskap med Tryggsam.
Ikon Facebook loggaIkon Instagram loggaIkon Tik Tok loggaIkon Linkedin logga
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.