Arrow to page section
VID BEDRÄGERI

Ring spärrlinjen direkt vid en ID-kapning eller bedrägeri på 0771-740 000

spärra mitt personnummer

Spärrning av personnummer är en av de viktigaste åtgärder för att förhindra en pågående ID-kapning. Med ett samtal spärras ditt personnummer och dina ID-handlingar 24/7

Ring Spärrlinjen

Om du misstänker att du blivit ID-kapad ska du omedelbart ringa vår Spärrlinje dygnet runt. Linjen är öppen alla dagar, dygnet runt för dig med Tryggsams Kreditbevakning med ID-skydd. Här kan du bland annat spärra ditt bankkort, mobiltelefon och andra värdehandlingar.

spärra mitt personnummer

Ring spärrlinjen på: 0771 - 740 000

Du kan ringa spärrlinjen 24/7, alla dagar om året.

Spärra kort och värdehandlingar

Ring ett samtal till Tryggsam för att få skydd. Vår spärrlinje sätter en bedrägerispärr på ditt personnummer. Personumret spärras automatiskt hos Bisnode, CreditSafe, Decidas, Syna och UC AB och försvårar därmed för bedrägerier. Vi har ingått ett samarbete så du slipper göra det hos varje kreditupplysningsföretag.

Spärra personnummer i två veckor

För att vara säker på att ingen kan ta krediter i ditt namn bör du spärra ditt personnummer. Det gör du snabbt och smidigt genom vår bedrägerispärr och spärrlinje.

Tryggsam behöver polisanmälan och fullmakt

Din spärr ligger aktiv i två veckor. Inom dessa två veckor behöver du skicka in en kopia på polisanmälan till oss, samt den fullmakt vi skickat hem till dig. Efter att vi tagit emot din fullmakt kan vi förlänga din spärr i upp till fem år om så behövs.

Spärren upphör automatiskt

Spärren sker direkt och du kan när som helst stänga av den. Annars upphör den automatiskt när tiden löpt ut.

Du är i trygga händer