Nya ambassadörer för Tryggsams tjänst Kreditbevakning med ID-skydd

De välkända profilerna Pernilla Sjöholm och Hanna Bergwall ingår i ett ambassadörskap med Tryggsam för tjänsten Kreditbevakning med ID-skydd. Tillsammans kommer de att bidra med betydelsefull expertis inom ämnena bedrägerier och ID-kapningar, samt ytterligare öka företagets synlighet på relevanta plattformar.

Bidrar med erfarenhet och expertis 

Tryggsam är glada att meddela att Pernilla Sjöholm och Hanna Bergwall kommer att ingå i företagets senaste satsning: ett ambassadörskap för tjänsten Kreditbevakning med ID-skydd. Genom detta ambassadörskap kommer Sjöholm och Bergwall att synas i en professionell film som finns att se på Tryggsams webbplats, medverka på hemsidan samt även lyfta fram tjänsten i sina egna sociala mediekanaler.

“Vi är stolta och glada över att dessa två välkända profiler har valt att bli ambassadörer för en av våra mest uppskattade tjänster. Tillsammans kommer de att bidra både med egna erfarenheter samt spetskunskap kring hur man kan skydda sig mot bedrägerier och ID-kapningar”, säger Per Erlandsson, VD på Tryggsam.

Experter inom området bedrägerier och ID-kapningar

Pernilla Sjöholm känns kanske framför allt igen från Netflixserien Tindersvindlaren men även från sociala medier där hon har över 250 000 följare från hela världen. Sjöholm medverkar dessutom frekvent i olika mediala sammanhang och är en eftertraktad föreläsare. Detta, tillsammans med hennes personliga erfarenheter inom bedrägeriområdet, gör att Tryggsam ser med stor tillförsikt på att hon valt att bli ambassadör för tjänsten.

Hanna Bergwall är utbildad jurist samt opinionsbildare, främst inom ämnen rörande lag och rätt. Utöver det är Bergwall ett välkänt ansikte från TikTok där hon har runt 20 000 följare och hon har även medverkat i TV vid ett flertal tillfällen. Bergwalls expertis inom juridik samt faktum att hon är ett välkänt ansikte inom området, gör att företaget är ytterst glada över hennes medverkan som ambassadör. 

Viktigt budskap sprids 

“Genom ambassadörskapet med dessa aktuella och kända profiler är vi övertygade om att budskapet om hur man skyddar sig mot bedrägerier och ID-kapningar kommer att höras starkare än någonsin”, avslutar Per Erlandsson.