Tryggsam består idag av cirka 30 anställda som varje dag arbetar för att främja vår framgångssaga! Idag träffar vi fyra av dem, för att ta reda på vad som egentligen är det bästa med att arbeta på Tryggsam och vad som gör vår arbetsplats unik. 

Hej Lisa! Vad gör du i din roll som grafisk designer?
Min roll är att skapa grafiskt material till Tryggsam och mina arbetsuppgifter varierar mellan att skapa digitalt och tryckt material till företaget. 

Vad är det bästa med att arbeta på Tryggsam?
Det jag tycker är bäst med att arbeta på Tryggsam är att vi är ett växande företag där det händer saker. Det finns alltid spännande nya projekt på gång som man kan följa eller vara en del av!

Vad gör Tryggsam som arbetsplats unik?
Den fantastiska utsikten över Stockholm plus alla härliga kollegor som tillsammans bidrar till ett bra arbetsklimat.

 

Halloj Niclas! Vad gör du i din roll som partneransvarig förkreditbevakningen?
Som partneransvarig för Tryggsam är min uppgift att hitta andra företag och varumärken som vill samarbeta med oss på olika sätt. Jag, tillsammans med mina partners, försöker lösa uppgiften att få 1+1 att bli mer än 2. Det kan vara allt från att ge fördelar till våra-eller våra partners kunder, till ökade intäkter och stärkt lojalitet.

Vad gör Tryggsam som arbetsplats unik?
Jag har haft den unika möjligheten att vara med på resan från en entreprenörsstyrd säljorganisation till en koncern. Trots den omvälvande resan är Tryggsam fortfarande en otroligt familjär arbetsplats där alla bryr sig om varandra. Senast idag, när jag klev in på kontoret slogs jag av att det kändes som att komma hem. 

 

Hallå Melika! Vad gör du i din roll som Winback Success Agent?
Rollen som Winback Success Agent innebär många olika saker, men det primära är att på olika sätt försöka få våra kunder att bli så nöjda som möjligt. Vi vill förmedla känslan av trygghet samt få fler att vilja bli kunder hos Sveriges mest rekommenderade säkerhetsbolag. 

Vadär det bästa med att arbeta på Tryggsam?
Det bästa med att arbeta på Tryggsam är definitivt alla kollegor och gemenskapen vi har. Det skapar en varm trygghet då vi alla verkligen är som en liten familj. 

Vad gör Tryggsam som arbetsplats unik? 
Utöver att vi fått utmärkelsen som Sveriges mest rekommenderade säkerhetsbolag sju år i rad är nog utsikten över havet och Gröna Lund det som gör Tryggsam till en extra mysig och unik arbetsplats. Speciellt på sommaren!

Hejsan Jonathan! Vad gör du i din roll som Account Manager på B2B?
Jag letar efter nya kunder samt förvaltar nya och befintliga sådana.

Vad är det bästa med att arbeta på Tryggsam?
Att få jobba på ett företag som satsar mycket på att växa och tillbringa dagarna med härliga kollegor.

Det finns ett par lediga tjänster som Account Manager, varför tycker du attman ska söka dessa?
Eftersom det är en väldigt rolig säljprocess med prospektering, möten samt genomgångar av offerter som du får ha totalt ägarskap över. Välkommen!

Vi tackar Lisa, Melika, Niclas och Jonathan för pratstunden och vi hoppas att ni tyckte det var roligt att lära känna dessa Tryggsam-profiler!