Tryggsam utsedd till Årets Unga Entreprenör i region Öst 2016

Per Erlandsson och vännen Fredrik Starke startade Tryggsam 2013 med filosofin om att bidra till en bättre värld och större trygghet för privatpersoner och företag. Grundidén om att alla ska ha råd med en tryggare vardag resulterade i en tjänst med en brandvarnare inte bara piper vid rökutveckling, utan också skickar larm via SMS. Med tjänsten kan bränder förhindras även när man inte är hemma.

- Jag är otroligt hedrad och glad! 2016 kommer att bli ett år då det visar sig att all den tid som jag har lagt ner på företaget ger något tillbaka.

/Per Erlandsson i en intervju med Founders Aliance.

Om Årets Unga Entreprenör

Årets Unga Entreprenör består av fyra regionala deltävlingar där den nationella vinnaren koras på en Entreprenörsgala. Förutsättningen för att bli korad till Årets Unga Entreprenör är att man är under 30 år gammal, har en årsomsättning på minst 100 000 kronor och ses som en framtida förebild, samt är nominerad av en av Founders Alliance partners eller medlemmar.

- Det är kul att få dela ut vår utmärkelse till en driven ung entreprenör inom ett värdefullt område för många svenskar, säger Founders Alliance grundare och VD Niclas Carlsson.

Fotograf: David Thunander