Tryggsam tilldelas rekommenderat företag för sjätte året i rad! 💙

Sveriges största oberoende sida för kundomdömen, Reco.se har utnämnt Tryggsam till rekommenderat företag för sjätte året i rad. Diplomet tilldelas de företag som har fått ett omdöme på minst 4 av 5 under året, vilket Tryggsam uppnått genom sitt betyg på 4,4. 

82% läser omdömen innan de väljer att bli kund hos ett nytt företag. Idag finns det hela 948 stycken omdömen om Tryggsam. Det genomsnittliga betyget utifrån alla kundomdömen ligger på 4,4 av 5. Diplomet ett bevis på att Tryggsams produkter gör skillnad och att kunderna uppskattar kundbemötandet.

"Vårt mål är att ge våra kunder en tryggare vardag, både via våra tjänster och vårt kundbemötande. Det gör mig stolt att våra kunder verkligen håller med", säger Christoffer Robertsson, Customer Success Manager på Tryggsam.

Reco.se är en oberoende sida för kundomdömen där kunder får bedöma företag – oavsett om omdömena är positiva eller negativa. Reco säkerställer att betygen kommer från riktiga kunder, vilket ofta verifieras med BankID.

"Vi uppskattar all feedback och jobbar ständigt på att utvecklas för att leverera en ännu bättre kundupplevelse", säger Christoffer Robertsson, Customer Success Manager.