Tryggsam tilldelas rekommenderat företag för fjärde året i rad! 💙

Tryggsam har blivit rekommenderat företag 2020 på Sveriges största oberoende sida för kundomdömen, Reco.se. Dekalen erhålls av dem företag som har fått ett omdöme av minst 4 av 5 under året och bedöms ha uppriktiga rekommendationer.

Det är oerhört smickrande att bli utnämnd till rekommenderat företag för fjärde året i rad av Reco.se. Det ses som ett certifikat på att tiden tillsammans med kunderna är uppskattad och att samtliga produkter lever upp till användarnas förväntningar.

Tryggsams team är tacksamma för dem fina rekommendationer över året och kommer att fortsätta att arbeta för att skapa en säkrare vardag för alla kunder runt om i landet. Men med det sagt tar vi även till oss av den feedbacken vi fått från kunder som inte lämnat 5 av 5 och förstår att det alltid finns rum till att utvecklas och bli bättre!

Reco.se är en oberoende sida för kundomdömen om alla företag i Sverige. Varje dag delar tusentals kunder med sig av sina erfarenheter om olika företag och över en halv miljon läser kundomdömen från Reco.se, varje dag! Fler än 2000 företag väljer att visa upp kundomdömen i syfte att skapa förtroende.