Tryggsam tilldelas Great Place to Work – trots pandemi 💙🏆

Tryggsam har i Ă„r igen nĂ„tt upp till Great Place To Works höga krav inom trovĂ€rdighet, rĂ€ttvisa, respekt, stolthet och kamratskap. Certifiering bygger pĂ„ en undersökning bland samtliga anstĂ€llda dĂ€r Tryggsam Ă„stadkom ett Ă€nnu högre betyg Ă€n i fjol – pandemin till trots.

Precis som alla delar av samhÀllet har Tryggsam anpassat arbetsmiljön för att minska smittspridning. MÄnga har jobbat hemifrÄn och möten har skett digitalt. Teamaktiviteter som har en viktig plats pÄ Tryggsam, som gemensamma trÀningar och after works, har blivit instÀllda.

Det gÀller att utnyttja de tekniska möjligheter som finns, sÀger Isabelle Wihlborg, Head of B2B Sales. Till exempel nu nÀr det Àr EM i fotboll delar vi videoklipp frÄn nÀr Sverige gör mÄl, sÄ att alla kan kÀnna sig som en del i teamet Àven om man kanske tittar sjÀlv hemma.

Pandemin Àr en utmanande tid för mÄnga. Vi pÄ Tryggsam Àr glada att fÄ vara en trygg plats för vÄra medarbetare, oavsett om de jobbar hemma eller pÄ kontoret.

Det Àr viktigt att kÀnslan av att ha kollegor finns kvar, vilket vi verkligen har lyckats med, sÀger Isabelle Wihlborg. BÄde videomöten och att vi via chatt alltid hÀlsar varandra godmorgon hjÀlper till, Àven om alla inte Àr pÄ plats fysiskt.

Tycker du ocksÄ att det Àr viktigt att mÄ bra och ha det roligt pÄ jobbet? Vi söker nu Account Managers till Isabelles team pÄ B2B Sales, varmt vÀlkommen med din ansökan!