Tryggsam sponsrar TV4-program

Teknikföretaget Tryggsam står som sponsor av TV4 i samband med The Apprentice, ett TV-program om entreprenörskap. Tryggsam erbjuder bland annat tjänster för tryggt företagande och är stolta att få bidra till Sveriges entreprenörskultur.

I TV-programmet The Apprentice får 12 entreprenörer tävla om en investering på en miljon till deras affärsidé. Programmet har sin start den 9 mars och kommer att visas på TV4 och TV4play. Tryggsam står som sponsor inför varje program.

"Vi uppskattar fokuset på entreprenörskap eftersom det är en av Tryggsams grundbultar", säger Fredrik Starke som tillsammans med Per Erlandsson startade Tryggsam 2013.

2016 vann de Årets Unga Entreprenör i region Öst, som utses av Founders Alliance till företagare under 30 år som ses som en framtida förebild.

"Sedan dess har vi haft flera lanseringar, däribland Bolagsbevakningen, en tjänst som hjälper entreprenörer över hela Sverige till ett tryggare företagande. Den bevakar automatiskt mot bolagskapning och kreditförluster, så att man istället kan fokusera helhjärtat på innovation, kundnöjdhet och tillväxt", förklarar Fredrik Starke.

2020 blev Tryggsam utnämnd till ett Gasellföretag för andra året i rad och är certifierat som ett Great Place to Work. 


Läs mer i TV4:s pressmeddelanden: https://www.tv4.se/the-apprentice-sverige