Tryggsam siktar på dubblad personalstyrka!

Trots en pågående lågkonjunktur fortsätter Tryggsam att gå starkt framåt på alla fronter och vi siktar på att dubbla vår personalstyrka under de kommande åren. Tryggsam inleder 2023 på bästa möjliga vis med tre stjärnrekryteringar i form av de två nya affärsområdescheferna Kalle Råstedt och Sumair Syed samt vår nye content creator Wulf Hedlund! Vi hälsar samtliga tre varmt välkomna till oss på Tryggsam.

Hej, Kalle! Vad gör du i din roll som affärsområdeschef för brandvarnartjänsten Notice?
Min uppgift är att på olika sätt få in nya kunder till vår tjänst Notice. Det kan ske på många sätt, till exempel genom externa återförsäljare, kundservice och online. Det som känns absolut roligast och som ligger mig närmast om hjärtat är att vi ska starta vår egen säljkanal som kommer jobba med försäljning på fältet och via events.

Hur kom det sig att du sökte dig till just Tryggsam?
Det var flera olika orsaker men något som lockade mig mycket var att få jobba i ett väldigt framåtlutat bolag som skapats av två personer med liknande bakgrund som jag själv. Våra grundare vet vad det innebär- samt vad som krävs för att skapa magi i ett företag.

En annan viktig faktor för mig var, och är, att Tryggsam verkligen värnar om personalen och vårt välmående - på riktigt. Att dessutom få vara med och skapa tillväxt var något som lockade enormt mycket.

Du har jobbat här på Tryggsam i cirka en månad, vad tycker du är det bästa med arbetsplatsen?
Det låter klyschigt men de underbara kollegorna är vad jag gillar mest. Alla har varit så välkomnande och det känns redan som att jag har jobbat här betydligt längre än en månad. Man får inte heller glömma den magiska utsikten vi har från kontoret!

Hallå, Wulf! Vad har du som content creator för arbetsuppgifter?
Mina arbetsuppgifter består till hälften av att skapa intresseväckande och roligt innehåll för Tryggsams sociala mediekonton på Instagram, Facebook, LinkedIn och snart även TikTok, och till hälften av att skriva exempelvis pressmeddelanden och säljmaterial, samt korrekturläsa. Då jag både har en gedigen erfarenhet av att skapa innehåll för sociala medier samt drivs att uttrycka mig i skrift tycker jag att det är en mycket bra och rolig kombination.

Vad har du för tidigare erfarenhet av att arbeta med sociala medier?
I oktober 2019 startade jag en YouTube-kanal vilken som mest nådde drygt 9000 prenumeranter och jag har även arbetat med Instagram där jag i nuläget har drygt 25 000 följare. Den verkligen succén har dock varit på TikTok, där jag startade ett konto i september 2020 och nu har drygt 245 000 följare. Mitt TikTok-konto började som en kul grej, men det blev snabbt en (oväntad) succé och ett jobb - ett väldigt roligt sådant, ska sägas. För mig var det ett naturligt steg att nu börja arbeta som content creator på ett företag. Att en av mina arbetsuppgifter är att göra TikToks på jobbet är fantastiskt!

Vad tror du gör Tryggsam unikt som arbetsplats?
Tryggsam är faktiskt min första riktiga arbetsplats, och mitt första heltidsjobb, då jag tog studenten i juni och mitt jobb de senaste två åren har varit mitt egna TikTok-konto, så denna fråga är kanske lite knepig att svara på. Det jag däremot kan säga är att Tryggsam är en mycket bra arbetsplats, med vänliga och välkomnande kollegor, fina lokaler och ett positivt arbetsklimat. Jag är riktigt glad över att min första arbetsplats blev just på Tryggsam!

Goddag, Sumair! Vad gör du i din roll som affärsområdeschef för kreditbevakningen?
Jag ser till att vi får fler nöjda kunder med vår kreditbevakningstjänst genom våra olika säljkanaler. Utöver det lägger jag en del fokus på att starta nya partnersamarbeten och på sikt kommer jag även att utveckla tjänsten vidare och skapa ytterligare mervärde för kunderna.

Hur kom det sig att du sökte dig till just Tryggsam?
Det har varit en fantastisk tillväxtresa och jag har kunnat följa den på nära håll. Med anledning av det har jag fått lära känna en del av alla extremt kompetenta personer som jobbar här vilket har fått mig att vilja bli en del av teamet. Jag är även säker på att det finns en stor potential för oss att utveckla tjänsten samt gå in i andra marknader, och kunna erbjuda peace of mind till kunder över hela Norden.

I jämförelse med andra tjänsters kreditbevakning, vad utmärker Tryggsams?
Vi har en väldigt konkurrenskraftig tjänst som vi konstant utvecklar, med riktigt hög servicegrad och nya kreditupplysningspartners. Det leder till att vår produkt står sig väldigt bra gentemot våra konkurrenter. Utan att avslöja för mycket kan jag säga att det kommer komma mer under årets gång.

Vi ser fram emot att se Kalle, Wulf och Sumair på kontoret och önskar de återigen hjärtligt välkomna till oss på Tryggsam!