Robert Goth tillträder som ny Head of Sales för Tryggsam B2C

Robert kommer senast från ett uppdrag i ett företag som arbetade med chefsutveckling och kompetensförsörjning där han hade rollen som extern VD. Innan dess har han hunnit med att arbeta som försäljningschef på bland annat Groupon och Telenor.

Fokus har alltid varit på att bli en bättre person,säljare & kollega än dagen innan.

Vart har ditt fokus tidigare legat och vilka roller har du arbetat i innan du började på Tryggsam?
- När jag började jobba med försäljning för 15 år sedan så har fokus alltid varit på att bli en bättre person,säljare & kollega än dagen innan. Jag har Under dessa år haft en rad olika roller med allt från rena säljroller till ledarroller inom både B2B och B2C.  Nu senast hade jag uppdraget som extern VD för ett bolag som jobbar med chefsutveckling och kompetensförsörjning.  

Vad får dig att gå igång?
- När jag ser hur människor utvecklas och när man ser hur små förändringar i en organisation, arbetssätt eller ett säljsamtal kan göra underverk. När en person i mitt gäng tar ett kliv vidare i sin karriär inom eller utanför min organisation då får jag ett kvitto på att jag gjort ett bra jobb!

Varför valde du just att gå till Tryggsam?
- Att gå till Tryggsam är nog ett av de enklaste val jag gjort. Jag känner att här har jag möjligheten att arbeta med unga personer som är i starten av sin säljkarriär och samtidigt vara med om att utveckla en redan fantastisk produkt i ett välmående bolag. Jag ser framemot många år i det här gänget!