Tryggsam passerar 50 000 kunder

Nyligen passerade Tryggsam i Sverige AB den betydelsefulla milstolpen 50 000 kunder. Företaget ser med tillförsikt på den stadiga tillströmningen av nya kunder som får tillgång till högkvalitativa, digitala säkerhetsupplysningar i mobilen.

Tryggsam är branschens ledande företag

"Vi är stolta över att fler än 50 000 kunder använder våra olika tjänster för att skydda sin identitet, sitt hem och företag. Vi kommer att arbeta hårt för att ytterligare utveckla och förbättra våra befintliga tjänster, samt även utöka vårt utbud, för att hålla gamla såväl som nya kunder nöjda och belåtna”, säger Per Erlandsson, VD på Tryggsam.

Med fler än 50 000 kunder, sju års rekommendering på Reco.se och dessutom flera års certifiering enligt Great Place to Work kan Tryggsam anses vara ett av branschens ledande och snabbast växande företag, vilket målet naturligtvis är att fortsätta vara.

Tryggsam vill tacka kunder och medarbetare

“Vi vill passa på att tacka våra trogna kunder för sitt kontinuerliga stöd genom åren och även lyfta fram våra engagerade medarbetare, som varje dag bidrar till att främja företagets framgångssaga”, säger Per Erlandsson.

“Tryggsams nästa mål blir förstås 100 000 kunder och vi ser med tillförsikt på allt som framtiden har att erbjuda”, avslutar Per Erlandsson.