Tryggsam förvärvar 400 kunder från Smart Senior

Tryggsam i Sverige AB tar över Smart Seniors kunder på tjänsten ID-skydd, med syfte att kunna ge de runt 400 kunder som berörs så bra service och support som bara möjligt. 

Företaget välkomnar Smart Seniors kunder

I början av juli förvärvade Tryggsam cirka 400 kunder från Smart Senior, vilket är ett medlemsföretag som erbjuder senior- och pensionärsrabatter till personer över 55 år. De som är kunder hos Smart Senior och använder tjänsten ID-skydd Premium hanteras från och med juli månad av Tryggsam och får ta del av företagets tjänst Kreditbevakning Premium

“Vi är glada över att välkomna kunderna från Smart Senior och vi kommer naturligtvis att göra vårt yttersta för att ge dem en så bra upplevelse som bara möjligt”, säger Per Erlandsson, VD på Tryggsam.

Fler får ta del av Sveriges mest rekommenderade ID-skydd

Tryggsams Kreditbevakning med ID-skydd används av 45 000 nöjda kunder och med sju års rekommendation på Reco.se är tjänsten en av Sveriges mest populära i sitt slag. Tryggsams kundserviceavdelning hjälper dagligen folk som utsatts för ID-kapningar och bedrägerier vilket gör att företaget ser med tillförsikt på att Smart Seniors kunder kommer att få ta del av marknadens främsta expertis inom området.

“Tryggsams mål är att erbjuda ett riktigt bra ID-skydd till så många som möjligt vilket naturligtvis gör att vi är extra glada över detta kundförvärv. Vi hoppas, och tror att, alla som tidigare varit kunder hos Smart Senior kommer att trivas hos oss”, avslutar Per Erlandsson.