Rekommenderat företag - för tredje året i rad

Under 2019 gav våra kunder oss totalt 256 omdömen i allt från hur vi svarar på frågor till kvalitén på våra tjänster. Bäst betyg får vi för vår kundservice och vårt bemötande.

Snittbetyget blev 4,4 av 5 och det gör oss till ett Rekommenderat företag även 2019! 

Tyvärr är betyget lägre än det vi fick förgående år. Detta tar vi till oss och kommer helt klart att lägga i en högre växel under 2020 för att ta oss tillbaka till toppen. Stort tack till alla er som lagt tid på att berätta om oss och gett oss ris och ros. Feedback gör oss bättre och när vi får veta vad ni tycker och hur ni upplever Tryggsam kan vi skapa bättre tjänster för en tryggare vardag.

Om reco.se

"Reco publicerar information om alla Sveriges företag tillsammans med användarnas egna åsikter om företagen - sakligt, enkelt och icke-kommersiellt. Reco ger den enskilde konsumenten möjlighet att hjälpa andra konsumenter hitta bra leverantörer och undvika dåliga. I Recos levande community delar användarna med sig av sina upplevelser om bra och mindre bra företag och hjälper varandra att hitta de bästa företagen i alla branscher. Reco rankar alla Sveriges företag efter användarnas rekommendationer."