Tryggsam är det 78:e snabbast växande företaget i Sverige 💫

För andra året i rad försvarar Tryggsam titeln som DI Gasell! Vi är otroligt stolta över att vi har tagit oss in på listan över Sveriges 100 snabbast växande företag, där vi håller plats 78.

Vi är oerhört glada över att kamma hem detta pris två år på raken, säger Fredrik Starke, CEO. Det är hedrande och samtidigt väldigt motiverande att fortsätta vår snabba tillväxtresa och visa att detta är bara början på ett fantastiskt äventyr. Nu kör vi!”

Vi på Tryggsam vill passa på att tacka våra medarbetare som alla har bidragit till den här utmärkelsen. Vår ständiga tillväxt är något vi värdesätter högt. Vårt mål är att kunna hjälpa ännu fler kunder till en tryggare vardag och att återigen bli ett Gasellföretag är ett kvitto på att vi är på helt rätt väg!

Vad är Gasellpriset?
Varje år utser Dagens Industri de svenska företag som vuxit snabbast under året. Syftet med DI Gasell är att uppmärksamma växande företag och bidra till ett blomstrande näringsliv genom att lyfta goda förebilder.
För att bli klassad som ett Gasellföretag måste man uppfylla en rad kriterier. Några av dem är att bolaget har sunda finanser, en nettoomsättning som överstiger 10 miljoner kronor och att omsättningen ökar varje år.

Läs mer om DI Gasell och kriterierna för att bli ett Gasellföretag.