Notice brandlarm når 1000 kunder

Tryggsam är glada att meddela att vår senaste nyhet - Notice brandlarm, nu har nått sin första milstolpe i form av 1000 kunder. Företaget ser med tillförsikt på att allt fler väljer att hålla sitt hem och sina husdjur säkra med hjälp av denna smarta brandskyddstjänst.

Brandlarmet som skyddar även när du inte är hemma

Notice brandlarm är Tryggsams senaste tillskott till samlingen av smarta, digitala säkerhetslösningar och lanserades i slutet av fjolåret. Det som gör Notice unikt är att brandlarmet notifierar dig direkt via SMS och samtal genom en ISO-certifierad larmcentral om en rökutveckling eller ett kolmonoxidutsläpp sker i ditt hem, även när du inte är hemma. Dessutom ringer larmcentralen dina nödkontakter, exempelvis en granne eller familjemedlem, ifall du inte går att nå.

“Med Notice brandlarm får du veta om det brinner även när du inte är hemma. Det skapar ökad trygghet och en känsla av inre lugn för våra kunder, vilket är precis vad vi på Tryggsam strävar mot”, säger Kalle Råstedt, affärsområdeschef för Notice brandlarm.

Ökad försäljning bakom framgången

Sedan lanseringen har Notice brandlarm sett en stark ökning i försäljning, vilket nu gör att tjänsten har nått sina 1000 första kunder. Tryggsam ser med glädje på utvecklingen och företaget siktar förstås mot att nå 10 000 kunder under år 2024, vilket lär bli ett år då många säljrekord slås.

“Vi går starkt fram mot årets sista kvartal och inte minst följande år där vi hoppas etablera oss i nya säljkanaler för att nå ytterligare fler kunder”, säger Kalle Råstedt.

Tryggsam vill tacka och välkomna samtliga kunder

“Vi vill välkomna alla kunder, nya såväl som gamla, som har gjort det kloka valet att skydda sig själva och sina nära och kära med Notice brandlarm. Vi hoppas och tror att ni kommer att trivas hos oss på Tryggsam, både nu och i framtiden”, avslutar Kalle Råstedt.