Möt Tryggsams senaste superrekryteringar!

Tryggsam har startat år 2024 på starkast möjliga vis, med två riktiga stjärnrekryteringar! Vi säger varmt välkommen till Elvira Svärd – Head of Brand and Marketing och Ashkan Khalkhaly – Head of Sales. Vi är övertygade om att de båda kommer göra stordåd hos oss.

Hej Elvira! Vad innebär din roll som Head of Brand and Marketing?

“Att tillsammans med marknadsteamet säkerställa och skapa en effektiv marknadsföring som stärker Tryggsams varumärke. Genom att arbeta med marknads- och contentstrategi utformar jag riktningen för det operativa arbetet. ‘Smarketing’, som innebär att sales och marketing på olika sätt arbetar mot samma mål, gillar jag skarpt.”

Vad har du för bakgrund inom arbetslivet och vad kommer du att ta med dig till din nuvarande roll här?

Jag kommer senast från en roll som byråledare på en kommunikationsbyrå där jag arbetade operativt och strategiskt med marknadsföring av B2B- och B2C-företag under sju års tid. Jag hade även personalansvar och arbetade med byråns utveckling. Det jag tar med mig är kunskap från många spännande branscher och företag och ett 360-perspektiv på marknadsföring!”

Vad var det som lockade dig att söka jobb på just Tryggsam?

“Tryggsam som företag tilltalade mig direkt! Den kunskapsdrivna arbetsplatskulturen, fylld av genuinitet och framåtanda, matchade mina egna värderingar. Dessutom lockade verkligen rollen mig och jag ser fram emot att vara med på Tryggsams resa framåt, att utveckla marknadsföringen och stärka varumärket!”

Tjenare Ashkan! Vad innebär din roll som Head of Sales?

“Rollen innebär att jag ska utveckla vår inhouseförsäljning, framför allt av Kreditbevakningen och skapa ett säljgolv fyllt av drivna, hungriga säljare. Jag ansvarar för allt från rekrytering till coachning – allt med syfte att sälja så mycket som möjligt.”

Vad kommer du att göra för att ytterligare förbättra och utveckla din avdelning?

“Att rekrytera fler duktiga säljare - det är nummer ett. Jag kommer löpande att utbilda och coacha de befintliga säljarna för att de ska utvecklas så mycket som möjligt. Som säljare på Tryggsam är du garanterad personlig utveckling och coachning på en daglig basis.”

Vad var det som lockade dig att söka jobb på just Tryggsam?

“Jag har känt till Tryggsam länge och tycker att företaget har gjort en imponerande resa. Kulturen, som är fylld av vinnarmentalitet och utveckling, var något som särskilt lockade mig. Jag känner att ‘här kan jag ta nästa steg i karriären!’”

Vi tror och hoppas att Elvira och Ashkan kommer att trivas bra hos oss på Tryggsam och vi ser fram emot att ta del av deras framgångar. Återigen, hjärtligt välkomna!