Isabelle Wihlborg ansluter sig till team Tryggsam! 💪

Isabelle kommer tidigare från en position som eftermarknadschef där hon arbetat med allt ifrån nya partners till att bygga långsiktiga kundrelationer på iZafe. Isabelle har även haft en ledarroll under sin tid på Net1 och drivit försäljning till storbolag på ip-label.

Sätt ALLTID kunden i fokus, ett företag är ingenting utan sina kunder!

Vad lockade dig till Tryggsam?
- Något som direkt föll mig i smaken var arbetsmiljön och arbetsplatsen Tryggsam byggt upp. Dem värnar om sina kunder och det är tydligt att dem sätter kunden i första hand. Något som är väldigt viktigt för mig med!
- Jag fick dessutom ett mycket positivt intryck av VD:n Fredrik Starke som kändes både ärlig och motiverande. Redan efter första intervjun blev det tydligt för mig att Tryggsam värnar om sina anställda och har dessutom fått flera utmärkelser som tex. Great Place to Work 2020. 😇

Vad har du arbetat med tidigare och finns det något du vill ta med dig till den nya tjänsten?
- Jag har sedan början av min karriär arbetat med allt ifrån kundtjänst till Eftermarknadschef och hunnit få ett helhetsperspektiv av olika kundresor. För ca 5 år sedan började jag min resa med att bygga upp en inhouse kundservice och säljavdelning på ett Telekombolag. Jag fortsatte senare med att jobba B2B som Key Account Manager för större bolag och blev tillslut rekryterad som Eftermarknadschef innan Tryggsam.
- Tryggsam har redan ett väldigt duktigt team. Men jag hoppas kunna bidra med min breda bakgrund av att kunna sälja och samtidigt vara service minded. Kombinationen har gjort mig duktig på att både lyssna och hitta en Win-Win för Tryggsam och kunden.

Hur skulle du beskriva en trivsam arbetsplats?
- Trevliga människor, massivs med energi och lösningsorienterade människor. Punkt. 😉
- Det händer otroligt häftiga saker när en arbetsplats lyckas få alla medarbetare att jobba mot ett gemensamt mål trotts alla enskilda arbetsuppgifter. Jag hoppas på att vi varje dag kan lyfta varandra så ingen lämnar kontoret utan ett leende på läpparna!