Isabelle Wihlborg ansluter sig till team Tryggsam! đŸ’Ș

Isabelle kommer tidigare frÄn en position som eftermarknadschef dÀr hon arbetat med allt ifrÄn nya partners till att bygga lÄngsiktiga kundrelationer pÄ iZafe. Isabelle har Àven haft en ledarroll under sin tid pÄ Net1 och drivit försÀljning till storbolag pÄ ip-label.

SÀtt ALLTID kunden i fokus, ett företag Àr ingenting utan sina kunder!

Vad lockade dig till Tryggsam?
- NÄgot som direkt föll mig i smaken var arbetsmiljön och arbetsplatsen Tryggsam byggt upp. Dem vÀrnar om sina kunder och det Àr tydligt att dem sÀtter kunden i första hand. NÄgot som Àr vÀldigt viktigt för mig med!
- Jag fick dessutom ett mycket positivt intryck av VD:n Fredrik Starke som kĂ€ndes bĂ„de Ă€rlig och motiverande. Redan efter första intervjun blev det tydligt för mig att Tryggsam vĂ€rnar om sina anstĂ€llda och har dessutom fĂ„tt flera utmĂ€rkelser som tex. Great Place to Work 2020. 😇

Vad har du arbetat med tidigare och finns det nÄgot du vill ta med dig till den nya tjÀnsten?
- Jag har sedan början av min karriÀr arbetat med allt ifrÄn kundtjÀnst till Eftermarknadschef och hunnit fÄ ett helhetsperspektiv av olika kundresor. För ca 5 Är sedan började jag min resa med att bygga upp en inhouse kundservice och sÀljavdelning pÄ ett Telekombolag. Jag fortsatte senare med att jobba B2B som Key Account Manager för större bolag och blev tillslut rekryterad som Eftermarknadschef innan Tryggsam.
- Tryggsam har redan ett vÀldigt duktigt team. Men jag hoppas kunna bidra med min breda bakgrund av att kunna sÀlja och samtidigt vara service minded. Kombinationen har gjort mig duktig pÄ att bÄde lyssna och hitta en Win-Win för Tryggsam och kunden.

Hur skulle du beskriva en trivsam arbetsplats?
- Trevliga mĂ€nniskor, massivs med energi och lösningsorienterade mĂ€nniskor. Punkt. 😉
- Det hÀnder otroligt hÀftiga saker nÀr en arbetsplats lyckas fÄ alla medarbetare att jobba mot ett gemensamt mÄl trotts alla enskilda arbetsuppgifter. Jag hoppas pÄ att vi varje dag kan lyfta varandra sÄ ingen lÀmnar kontoret utan ett leende pÄ lÀpparna!