ID-skydd

Vad är ett ID-skydd och hur fungerar det?

telefon till tryggsams spärrlinje

Ett vanligt ID-skydd erbjuder endast en rådgivning. Tryggsams ID-skydd livebevakar ditt personnummer och din kreditvärdighet genom SMS-notiser, vid ökad risk för bedrägeri och identitetskapningar. Med ett samtal till vår spärrlinje, som är öppen dygnet runt alla dagar, spärrar du ditt personnummer hos de största kreditupplysningsföretagen för att på så sätt hålla din identitet och dina tillgångar säkra.

Vill du veta ännu mer?

Relevanta nyhetsartiklar tillhörande din fråga

Fem mest effektiva sätten att undvika ID-kapningar

När det kommer till ID-kapningar är förebyggande arbete avgörande. Här har vi samlat våra fem bästa tips på hur du kan försvåra det rejält för bedragare att sno din identitet på nätet. 

Artikeln handlar om:
ID-skydd

Guide: Svar på de vanligaste frågorna kring ID-skydd!

Det är aldrig kul att bli bedragen på pengar, speciellt inte anonymt via Internet. I dagsläget säljs flera ID-skydd via telefonförsäljning eller online via nätet och det kan vara svårt att förstå vad tjänsten innebär eller vad du får ut av det som kund. Låt oss reda ut några av de mest ställda frågorna kring ämnet ID-kapning.

Artikeln handlar om:
ID-skydd

ID-kaparnas nya metoder 2022: Så stjäls din identitet

ID-kaparnas strategier utvecklas och förändras regelbundet. Med utvecklingen av digitala medel hakar de även på nya sätt att sno andras identiteter. Har du koll på vilka tillvägagångssätt som finns idag? Här listar vi metoder som du bör känna till.

Artikeln handlar om:
ID-skydd