WHITE LABEL

White label tjänster och CRM designat för återkommande tillväxt

Med Monitum öppnar vi upp Tryggsams framgångssaga. Vi erbjuder en komplett lösning med white label-tjänster, CRM-system, rådgivning och ett customer success-team som står till ditt företags förfogande.

Besök Monitum
tryggsam white label partnerskap
WHITE LABEL

Tjänster och CRM designat för återkommande tillväxt

white label dator
Med Monitum öppnar vi upp Tryggsams framgångssaga. Vi erbjuder en komplett lösning med white label-tjänster, CRM-system, rådgivning och ett customer success-team som står till ditt företags förfogande.
Kundservice

Vad är Monitum?

Vi har skapat ett CRM-system som erbjuder allt du behöver för en trygg tillväxt. Monitums white label-produkter är alla väl beprövade av Tryggsam och är designade för att minska churn, höja ARR – och ge dig riktigt nöjda kunder. Med din tillväxt i fokus erbjuder vi säljträning, rådgivning och ett customer success-team
Hur fungerar Monitum
Monitum white label lösningar

Customer Relationship System (CRM)

CRM-systemet är designat så att du har full kontroll över kundrelationer, statistik och tillväxt. En adaptiv lösning för allt du behöver, inklusive kundinformation, kundhistorik, ärendehantering, samt verktyg för statistik, analys och marknadsföring.

Administration och rådgivning

White label ska vara enkelt! Monitums customer success-team tar hand om säljordrar, onboarding, returer och implementering. Vi erbjuder även heltäckande rådgivning som bistår genom hela partnerskapet.

White label-produkter

Monitums white label-produkter ger dig möjlighet att erbjuda både nya och befintliga kunder viktiga tjänster så som ID-skydd, Smart IoT Brandlarm och Bolagsbevakning.

Integrering till externa system

Monitum har öppna API:er och integrerar med flertalet externa system samt faktureringsprogram, som tex Svea Finans, Arvato och Billogram. Vi hjälper även gärna till med att hitta passande finansieringsavtal.

tryggsam svea monitum
tryggsam billogram monitum
tryggsam arvato monitum

Kontakta oss

Tillsammans skapar vi tillväxt.

Peter Forsberg - Head of WL
Head of white label
Du kan kontakta mig gällande frågor om Monitums white-label lösningar och CRM system.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.