Tryggsam skyddar sina kunder från gängkriget

Det pågående gängkriget i Sverige har lett till att allt fler privatpersoner oroar sig över sin säkerhet, även i hemmet. Därför är Tryggsam glada att kunna leverera en efterfrågad funktion i vår redan nu heltäckande Kreditbevakning med ID-skydd.

Tryggsam fortsätter att utveckla sina tjänster

Tryggsams innovationsrikedom gör att företagets tjänster utvecklas och förbättras ytterligare, med syfte att fortsätta ligga i framkant av digitaliseringen och fylla ett behov hos så många kunder som möjligt. I takt med att samhället och tekniken ändras och går framåt behöver Tryggsam som företag naturligtvis vara snabbfotade för att vara en del av den pågående utvecklingen.

“För Tryggsam som entreprenörsdrivet bolag är det givetvis av yttersta vikt att vi kan förbättra vårt tjänsteutbud samt utveckla befintliga tjänster, så att vi alltid kan leverera högsta möjliga kvalitet till våra 50 000 kunder”, säger Per Erlandsson, VD på Tryggsam.

Ny funktion ska förbättra säkerheten

Tryggsam lanserar nu en ny funktion i tjänsten Kreditbevakning med ID-skydd, där kunden nu blir larmad direkt via SMS om antalet folkbokförda på sin adress ändras - till exempel om en obehörig skriver sig där. Behovet av detta har ökat under den senaste tiden då en tråkig trend har vuxit fram där gängkriminella folkbokför sig på någon annans adress, vilket utsätter de oskyldiga boende för potentiell livsfara. 

Den nya funktionen innebär att Tryggsam dagligen kontrollerar eventuella förändringar i antalet folkbokförda på respektive kunds adress och ifall en ändring har skett får kunden en länk till Skatteverket, hos vilka man kan anmäla om någon är felaktigt folkbokförd på sin adress.

Mer “peace of mind” till våra kunder 

“Vi är övertygade om att detta kommer att skapa ytterligare “peace of mind” för våra kunder, vilket är Tryggsams övergripande syfte och mål, både nu och i framtiden. Vi vill att du ska känna dig trygg och säker, utan att du behöver tänka på det”, avslutar Per Erlandsson.