Jämför ID-skydd

UC ID-skydd och identitetsbevakning

Tryggsams Kreditbevakning med ID-skydd och UC ID-skydd är två bra tjänster för att skydda dig mot bedrägerier och ID-kapning. Nedan berättar vi mer om de två alternativen så att du kan göra ett tryggt val för vilken tjänst som passar dig.

Tryggsams skydd
Om tryggsams id skydd, brandlarm och bolagsbevakning
arrow to features

Vi startade Tryggsam för att vi ville förändra.

Om tryggsams id skydd, brandlarm och bolagsbevakning
Sedan starten 2013 har vi specialiserat oss på att utveckla smarta tjänster för en tryggare vardag. Idag är vi ett av Sveriges snabbast växande teknikbolag med över 70 passionerade medarbetare.
Sök jobb hos Tryggsam Kundservice
Tryggsams vision och värderingar

Tryggsam eller UC ID-skydd

Tryggsams tjänst Kreditbevakning med ID-skydd är ett populärt alternativ till UC ID-skydd. Här är några anledningar till varför Tryggsams kunder uppskattar Kreditbevakningen.

En bred bevakning

Tryggsams ID-skydd använder sig av kreditupplysningsföretagen Bisnode och Creditsafe för att få en bred bevakning av våra kunders personnummer. UC ID-skydd använder sitt eget kreditupplysningssystem.

Kostnadsfri kreditrating

I Tryggsams Kreditbevakning med ID-skydd ingår tjänsten Kreditrating där du som kund kan följa din kreditvärdighet. UC ID-skydd har den funktionen i den separata tjänsten Kreditkollen som kostar 49 kr per månad. Kreditvärdighet är ett mått på din återbetalningsförmåga och är avgörande för att få ta del av alltifrån banklån till gymkort och streaming-prenumeration.

Bedrägerilarm i realtid

Tryggsams Kreditbevakning med ID-skydd larmar direkt vid förändringar eller risker kopplade till ditt personnummer. På så sätt kan våra handläggare stoppa ett bedrägeri helt eller minska dess omfattning. Larmet från UC ID-skydd sker inom 24 timmar.