Jämför ID-skydd

Swedbank ID-skydd

Tryggsams Kreditbevakning med ID-skydd och Swedbank ID-skydd är två bra tjänster för att hjälpa dig vid bedrägeri och ID-kapning. Nedan berättar vi mer om de två alternativen så att du kan göra ett tryggt val för vilken tjänst som passar dig.

Tryggsams skydd
Om tryggsams id skydd, brandlarm och bolagsbevakning
arrow to features

Vi startade Tryggsam för att vi ville förändra.

Om tryggsams id skydd, brandlarm och bolagsbevakning
Sedan starten 2013 har vi specialiserat oss på att utveckla smarta tjänster för en tryggare vardag. Idag är vi ett av Sveriges snabbast växande teknikbolag med över 70 passionerade medarbetare.
Sök jobb hos Tryggsam Kundservice
Tryggsams vision och värderingar

Tryggsam eller Swedbank ID-skydd

Tryggsams tjänst Kreditbevakning med ID-skydd är ett populärt alternativ till Swedbanks ID-skydd. Här är några anledningar till varför Tryggsams kunder uppskattar Kreditbevakningen.

Proaktiv bevakning av ditt personnummer

En viktig del i Tryggsams Kreditbevakning med ID-skydd är livebevakningen av ditt personnummer. Den larmar med SMS direkt vid kreditupplysning, risk för bedrägeri eller om dina uppgifter ändras. På så sätt kan våra handläggare stoppa ett bedrägeri helt eller minska dess omfattning. Ett bedrägeri eller ID-kapning kan vara svårt att upptäcka innan ekonomisk skada redan har skett. Swedbanks ID-skydd erbjuder ingen proaktiv bevakning.

Kostnadsfri kreditrating

I Tryggsams Kreditbevakning med ID-skydd ingår tjänsten Kreditrating där du som kund kan följa din kreditvärdighet. Kreditvärdighet är ett mått på din återbetalningsförmåga och är avgörande för att få ta del av alltifrån banklån till gymkort och streaming-prenumeration. 

Juridisk experthjälp 

Tryggsam har både erfarna handläggare och jurister som hjälper till vid bedrägeri. Som kund hos Tryggsam tar en specialiserad jurist över ditt ärende för att återställa din kreditvärdighet vid bedrägeri eller ID-stöld.