Jämför ID-skydd

Mysafety ID-skydd och Bedrägeriskydd

Tryggsams Kreditbevakning med ID-skydd och Mysafetys Bedrägeriskydd är två bra tjänster för att skydda dig mot bedrägerier och ID-kapning. Nedan berättar vi mer om de två alternativen så att du kan göra ett tryggt val för vilken tjänst som passar dig.

Tryggsams skydd
Om tryggsams id skydd, brandlarm och bolagsbevakning
arrow to features

Vi startade Tryggsam för att vi ville förändra.

Om tryggsams id skydd, brandlarm och bolagsbevakning
Sedan starten 2013 har vi specialiserat oss på att utveckla smarta tjänster för en tryggare vardag. Idag är vi ett av Sveriges snabbast växande teknikbolag med över 70 passionerade medarbetare.
Sök jobb hos Tryggsam Kundservice
Tryggsams vision och värderingar

Tryggsam eller Mysafety ID-skydd

Tryggsams tjänst Kreditbevakning med ID-skydd är ett populärt alternativ till Mysafety Bedrägeriskydd med ID-skydd. Här är några anledningar till varför Tryggsams kunder uppskattar Kreditbevakningen.

Nöjda kunder

Tryggsam har över 1180 omdömen på Sveriges största oberoende omdömessajt Reco och ett genomsnittligt betyg på 4.4 av 5. Mysafety har inga omdömen på Reco och 759 omdömen på Trustpilot, med ett genomsnittligt betyg på 4.3 av 5 (uppgifter inhämtade februari 2024).

Juridisk experthjälp

Tryggsam har både erfarna handläggare och jurister som hjälper till vid bedrägeri. Även MySafety erbjuder juridisk hjälp. Som kund hos Tryggsam tar en specialiserad jurist över ditt ärende för att återställa din kreditvärdighet vid bedrägeri eller ID-stöld.

Kostnadsfri kreditrating

I Tryggsams Kreditbevakning med ID-skydd ingår funktionen Kreditrating där du som kund kan följa din kreditvärdighet. Mysafetys Bedrägeriskydd med ID-skydd har inte den funktionen. Kreditvärdighet är ett mått på din återbetalningsförmåga och är avgörande för att få ta del av alltifrån banklån till gymkort och streaming-prenumeration.