Jämför ID-skydd

Kivra ID-skydd

Tryggsams Kreditbevakning med ID-skydd och Kivra är två bra tjänster för att larma mot bedrägerier och ID-kapning. Nedan berättar vi mer om de två alternativen så att du kan göra ett tryggt val för vilken tjänst som passar dig.

Tryggsams skydd
Om tryggsams id skydd, brandlarm och bolagsbevakning
arrow to features

Vi startade Tryggsam för att vi ville förändra.

Om tryggsams id skydd, brandlarm och bolagsbevakning
Sedan starten 2013 har vi specialiserat oss på att utveckla smarta tjänster för en tryggare vardag. Idag är vi ett av Sveriges snabbast växande teknikbolag med över 70 passionerade medarbetare.
Sök jobb hos Tryggsam Kundservice
Tryggsams vision och värderingar

Tryggsam eller Kivra ID-skydd

Tryggsams tjänst Kreditbevakning med ID-skydd är ett populärt alternativ till att använda Kivra som ID-skydd. Här är några anledningar varför Tryggsams kunder uppskattar Kreditbevakningen.

Erfarna handläggare

Vid bedrägeri eller kapning hjälper Tryggsams handläggare till med att stoppa bedrägeriet helt eller minska dess omfattning. Både Tryggsam och Kivra hjälper dig att upptäcka försök till bedrägeri, men Kivra erbjuder inte handläggare och bedrägerihantering.

Juridisk experthjälp 

Som kund hos Tryggsam tar en specialiserad jurist över ditt ärende för att återställa din kreditvärdighet vid bedrägeri eller ID-stöld. 

Kostnadsfri kreditrating

I Tryggsams Kreditbevakning med ID-skydd ingår tjänsten Kreditrating där du som kund kan följa din kreditvärdighet. Kreditvärdighet är ett mått på din återbetalningsförmåga och är avgörande för att få ta del av alltifrån banklån till gymkort och streaming-prenumeration.