JÄMFÖRELSE FÖRETAGSKOLL

UC:s Företagsupplysningar

Bild på man och hand

Tryggsams Företagskoll och UC:s Företagskoll är två populära tjänster för att hålla sitt företag uppdaterat och för att få koll på sina kunder och konkurrenter. 

Tryggsams Kreditbevakning
  Bild på man och hand
  Köpt det bästa id skyddet

  Tryggsams eller MySafetys ID-skydd

  Det är många som väljer mellan Tryggsams tjänst Kreditbevakning med ID-skydd och MySafetys ID-skydd. Här följer några anledningar till varför Tryggsams kunder uppskattar vår Kreditbevakning med ID-skydd.

  Nöjda kunder

  Tryggsam har över 1100 omdömen på Sveriges största oberoende omdömessajt Reco.se och har ett genomsnittligt betyg på 4.4 av 5. MySafety saknar omdömen på Reco.se och har drygt 575 omdömen på Trustpilot, med ett genomsnittligt betyg på 4.3 av 5 (uppgifter inhämtade i maj 2023).

  Juridisk experthjälp

  Tryggsam har både erfarna handläggare samt jurister som hjälper till ifall du skulle drabbas av ett bedrägeri. Även MySafety erbjuder juridisk hjälp. Som kund hos Tryggsam tar en specialiserad jurist över ditt ärende för att återställa din kreditvärdighet efter ett bedrägeri eller ID-kapning.

  Koll på din kreditvärdighet

  I Tryggsams Kreditbevakning med ID-skydd ingår funktionen Kreditkoll där du kan se din kreditvärdighet. MySafetys ID-skydd har inte den funktionen. Kreditvärdighet är ett mått på din ekonomiska status och återbetalningsförmåga och är avgörande för att få ta del av exempelvis banklån, gymkort och hyreskontrakt.

  Tryggsams vision och värderingar

  Tryggsams Företagskoll eller UC:s
  Företagsupplysningar

  Det är vanligt att välja mellan Tryggsams Företagskoll och UC:s Företagsupplysningar. Nedan kan du läsa om de båda alternativen för att ge dig en bättre bild av respektive tjänst.

  Skyddar ditt eget företag

  Tryggsams Företagskoll håller ditt företag säkert från bolagskapningar och bedrägerier genom att larma dig via SMS så fort en ändring sker, exempelvis om en bedragare tillsätter sig själv i styrelsen. UC:s Företagsupplysningar ger dig inget bolagsskydd.

  Få insikt i nyckeltal

  Med hjälp av Tryggsams Företagskoll kan du få en fördjupad inblick i nyckeltalen både hos ditt företag samt dina kunder och konkurrenter. Exempelvis kan du se skuldsaldo, kreditvärdighet, omsättning och vinstmarginal. UC:s Företagsupplysningar finns i tre olika prisnivåer där endast den dyraste nivån ger de nyckeltal som fås genom Tryggsams Företagskoll.

  Livebevaka företag

  En av de mest uppskattade funktionerna  i Tryggsams Företagskoll är möjligheten att livebevaka upp till 50 företag och bli realtidsuppdaterad via SMS så fort en ändring sker, exempelvis om kreditvärdigheten försämrats. Denna funktion saknas hos UC:s Företagsuppdateringar.