JÄMFÖRELSE ID-SKYDD

Swedbanks ID-skydd

Om tryggsams id skydd, brandlarm och bolagsbevakning

Tryggsams Kreditbevakning med ID-skydd och Swedbanks ID-skydd är två tjänster som kan användas vid bedrägerier och ID-kapningar. Här berättar vi mer om de två valen för att du ska kunna göra ett tryggt val gällande vilken tjänst som passar dig.

Tryggsams Kreditbevakning
  Om tryggsams id skydd, brandlarm och bolagsbevakning
  Köpt det bästa id skyddet

  Tryggsams eller MySafetys ID-skydd

  Det är många som väljer mellan Tryggsams tjänst Kreditbevakning med ID-skydd och MySafetys ID-skydd. Här följer några anledningar till varför Tryggsams kunder uppskattar vår Kreditbevakning med ID-skydd.

  Nöjda kunder

  Tryggsam har över 1100 omdömen på Sveriges största oberoende omdömessajt Reco.se och har ett genomsnittligt betyg på 4.4 av 5. MySafety saknar omdömen på Reco.se och har drygt 575 omdömen på Trustpilot, med ett genomsnittligt betyg på 4.3 av 5 (uppgifter inhämtade i maj 2023).

  Juridisk experthjälp

  Tryggsam har både erfarna handläggare samt jurister som hjälper till ifall du skulle drabbas av ett bedrägeri. Även MySafety erbjuder juridisk hjälp. Som kund hos Tryggsam tar en specialiserad jurist över ditt ärende för att återställa din kreditvärdighet efter ett bedrägeri eller ID-kapning.

  Koll på din kreditvärdighet

  I Tryggsams Kreditbevakning med ID-skydd ingår funktionen Kreditkoll där du kan se din kreditvärdighet. MySafetys ID-skydd har inte den funktionen. Kreditvärdighet är ett mått på din ekonomiska status och återbetalningsförmåga och är avgörande för att få ta del av exempelvis banklån, gymkort och hyreskontrakt.

  Tryggsams eller Swedbanks ID-skydd

  Tryggsams tjänst Kreditbevakning med ID-skydd är ett populärt alternativ till Swedbanks ID-skydd. Här följer några anledningar till varför Tryggsams kunder uppskattar vår Kreditbevakning med ID-skydd.

  Proaktiv bevakning av ditt personnummer

  En viktig del i Tryggsams Kreditbevakning med ID-skydd är livebevakningen av ditt personnummer. Vid ökad risk för bedrägeri blir du larmad direkt via SMS och på så sätt kan våra handläggare agera snabbt för att antingen stoppa bedrägeriet helt alternativt minska omfattningen. Ett bedrägeri eller en ID-kapning kan vara svårt att upptäcka innan ekonomisk skada redan har skett. Swedbanks ID-skydd erbjuder ingen proaktiv bevakning.

  Se ditt kreditbetyg

  I Tryggsams Kreditbevakning med ID-skydd ingår tjänsten Kreditkoll där du som kund kan se din kreditvärdighet. Detta är något som Swedbanks ID-skydd inte innehåller. Kreditvärdighet är ett mått på din ekonomiska status och återbetalningsförmåga och är avgörande för att få ta del av exempelvis banklån, gymkort och hyreskontrakt.

  Specialiserade jurister hjälper till

  Tryggsam har både erfarna handläggare och specialiserade jurister som hjälper till ifall du skulle drabbas av ett bedrägeri. Som kund hos Tryggsam tar en jurist med inriktning på just bedrägerier över ditt ärende för att återställa din kreditvärdighet efter ett bedrägeri eller en ID-kapning.