JÄMFÖRELSE ID-SKYDD

Skimsafes ID-skydd

Om tryggsams id skydd, brandlarm och bolagsbevakning

Tryggsams Kreditbevakning med ID-skydd och Skimsafes ID-skydd är två tjänster som håller dig trygg från bedrägerier och ID-kapningar. Nedan kan du läsa mer om de två alternativen för att kunna göra ett så genomtänkt val som möjligt.

Tryggsams Kreditbevakning
  Om tryggsams id skydd, brandlarm och bolagsbevakning
  Köpt det bästa id skyddet

  Tryggsams eller MySafetys ID-skydd

  Det är många som väljer mellan Tryggsams tjänst Kreditbevakning med ID-skydd och MySafetys ID-skydd. Här följer några anledningar till varför Tryggsams kunder uppskattar vår Kreditbevakning med ID-skydd.

  Nöjda kunder

  Tryggsam har över 1100 omdömen på Sveriges största oberoende omdömessajt Reco.se och har ett genomsnittligt betyg på 4.4 av 5. MySafety saknar omdömen på Reco.se och har drygt 575 omdömen på Trustpilot, med ett genomsnittligt betyg på 4.3 av 5 (uppgifter inhämtade i maj 2023).

  Juridisk experthjälp

  Tryggsam har både erfarna handläggare samt jurister som hjälper till ifall du skulle drabbas av ett bedrägeri. Även MySafety erbjuder juridisk hjälp. Som kund hos Tryggsam tar en specialiserad jurist över ditt ärende för att återställa din kreditvärdighet efter ett bedrägeri eller ID-kapning.

  Koll på din kreditvärdighet

  I Tryggsams Kreditbevakning med ID-skydd ingår funktionen Kreditkoll där du kan se din kreditvärdighet. MySafetys ID-skydd har inte den funktionen. Kreditvärdighet är ett mått på din ekonomiska status och återbetalningsförmåga och är avgörande för att få ta del av exempelvis banklån, gymkort och hyreskontrakt.

  Tryggsams eller Skimsafes ID-skydd

  Många väljer mellan Tryggsams tjänst Kreditbevakning med ID-skydd och Skimsafes ID-skydd. Här följer några anledningar till varför Tryggsams kunder använder vår Kreditbevakning med ID-skydd.

  Se din kreditvärdighet

  I Tryggsams Kreditbevakning med ID-skydd ingår tjänsten Kreditkoll där du som kund kan se din kreditvärdighet. Även Skimsafes ID-skydd erbjuder en kreditkollstjänst, men Tryggsams är mer omfattande. Kreditvärdighet är ett mått på din ekonomiska status och återbetalningsförmåga och är avgörande för att få ta del av exempelvis banklån, hyreskontrakt och för att få handla på faktura.

  Sveriges mest rekommenderade
  ID-skydd

  Tryggsam har över 1180 omdömen på Sveriges största oberoende omdömessajt Reco och ett genomsnittligt betyg på 4.4 av 5. Skimsafe har inga omdömen på Reco och 575 omdömen på Trustpilot, med ett genomsnittlligt betyg på 4.6 av 5 (uppgifter inhämtade februari 2024).

  Tillgänglig experthjälp 

  Tryggsam har både erfarna handläggare och jurister som hjälper till ifall du skulle drabbas av ett bedrägeri. Även Skimsafe erbjuder juridisk hjälp. Som kund hos Tryggsam tar en specialiserad jurist över ditt ärende för att återställa din kreditvärdighet efter ett bedrägeri eller en ID-kapning. Dessutom är Skimsafe nya på marknaden och fokuserar på kortskydd medan Tryggsam har över 10-års erfarenhet av att specialisera sig på bedrägeriskydd.