JÄMFÖRELSE BRANDVARNARE

Heatit Z:s-brandvarnare

Tryggsams brandvarnare Notice och Heatit-Z:s brandvarnare är två uppskattade produkter för att hålla ditt hem säkert från bränder. Här kan du läsa mer om de två alternativen så att du kan se vad som passar bäst för dig.

Tryggsams Kreditbevakning
  Köpt det bästa id skyddet

  Tryggsams eller MySafetys ID-skydd

  Det är många som väljer mellan Tryggsams tjänst Kreditbevakning med ID-skydd och MySafetys ID-skydd. Här följer några anledningar till varför Tryggsams kunder uppskattar vår Kreditbevakning med ID-skydd.

  Nöjda kunder

  Tryggsam har över 1100 omdömen på Sveriges största oberoende omdömessajt Reco.se och har ett genomsnittligt betyg på 4.4 av 5. MySafety saknar omdömen på Reco.se och har drygt 575 omdömen på Trustpilot, med ett genomsnittligt betyg på 4.3 av 5 (uppgifter inhämtade i maj 2023).

  Juridisk experthjälp

  Tryggsam har både erfarna handläggare samt jurister som hjälper till ifall du skulle drabbas av ett bedrägeri. Även MySafety erbjuder juridisk hjälp. Som kund hos Tryggsam tar en specialiserad jurist över ditt ärende för att återställa din kreditvärdighet efter ett bedrägeri eller ID-kapning.

  Koll på din kreditvärdighet

  I Tryggsams Kreditbevakning med ID-skydd ingår funktionen Kreditkoll där du kan se din kreditvärdighet. MySafetys ID-skydd har inte den funktionen. Kreditvärdighet är ett mått på din ekonomiska status och återbetalningsförmåga och är avgörande för att få ta del av exempelvis banklån, gymkort och hyreskontrakt.

  Tryggsams vision och värderingar

  Tryggsams eller Heatit-Z:s brandvarnare

  Det är vanligt att välja mellan Tryggsams brandvarnare Notice och testvinnaren Heatit-Z:s. Här följer några anledningar till varför våra kunder använder och uppskattar vår brandvarnare.

  SMS-larm

  En av de mest unika funktionerna hos Notice är att den larmar dig via SMS, även när du inte är hemma. Och ifall du inte är nåbar står den certifierade larmcentralen redo att kontakta dina nödkontakter och kan även hjälpa till att larma räddningstjänsten. Dessa funktioner saknas hos Heatit-Z:s brandvarnare.

  Batteritid

  Batteritiden hos Notice är betydligt längre än hos Heatit-Z. Notice har en batteritid på fem år, och när batterierna börjar ta slut, skickas nya ut - helt utan extra kostnad. Heatit-Z har en batteritid på knappt tre år och batteribyte ingår ej.

  Optisk brandvarnare

  Både Notice och Heatit-Z är optiska brandvarnare vilket ofta anses vara det mest miljövänliga alternativet. Optiska brandvarnare använder ett avancerat fotocellssystem för att upptäcka rök och kolmonoxid.