JÄMFÖRELSE BRANDVARNARE

Google Nest brandvarnare

Tryggsams brandvarnare Notice och Google Nests brandvarnare är två populära produkter för att hålla dig och ditt hem säkert från bränder. Här kan du läsa mer om de två alternativen så att du kan se vad som fungerar bäst för dig.

Tryggsams Kreditbevakning
  Köpt det bästa id skyddet

  Tryggsams eller MySafetys ID-skydd

  Det är många som väljer mellan Tryggsams tjänst Kreditbevakning med ID-skydd och MySafetys ID-skydd. Här följer några anledningar till varför Tryggsams kunder uppskattar vår Kreditbevakning med ID-skydd.

  Nöjda kunder

  Tryggsam har över 1100 omdömen på Sveriges största oberoende omdömessajt Reco.se och har ett genomsnittligt betyg på 4.4 av 5. MySafety saknar omdömen på Reco.se och har drygt 575 omdömen på Trustpilot, med ett genomsnittligt betyg på 4.3 av 5 (uppgifter inhämtade i maj 2023).

  Juridisk experthjälp

  Tryggsam har både erfarna handläggare samt jurister som hjälper till ifall du skulle drabbas av ett bedrägeri. Även MySafety erbjuder juridisk hjälp. Som kund hos Tryggsam tar en specialiserad jurist över ditt ärende för att återställa din kreditvärdighet efter ett bedrägeri eller ID-kapning.

  Koll på din kreditvärdighet

  I Tryggsams Kreditbevakning med ID-skydd ingår funktionen Kreditkoll där du kan se din kreditvärdighet. MySafetys ID-skydd har inte den funktionen. Kreditvärdighet är ett mått på din ekonomiska status och återbetalningsförmåga och är avgörande för att få ta del av exempelvis banklån, gymkort och hyreskontrakt.

  Tryggsams vision och värderingar

  Tryggsams eller Google Nests brandvarnare

  Det är vanligt att välja mellan Tryggsams brandvarnare Notice och Google Nest. Nedan följer några anledningar till varför våra kunder rekommenderar vår brandvarnare.

  Certifierad larmcentral

  En av Notice mest uppskattade funktioner är larmcentralen som är redo att hjälpa dig vid en brand. Om du inte är nåbar ringer larmcentralen dina nödkontakter och kan även hjälpa till att kontakta räddningstjänsten. Google Nest ger dig möjlighet att lägga till flera familjemedlemmar i tjänsten, men en larmcentral samt möjlighet att till exempel larma grannar saknas.

  Kolmonoxidsensor

  Kolmonoxid är en giftig, men osynlig, gas och varje år dör runt 200 personer av kolmonoxidförgiftning. Därför har både Notice och Google Nest en kolmonxoidsensor för att ge dig ett så heltäckande skydd som möjligt.

  Mobilnät - inget WiFi

  En av de mest betydelsefulla skillnaderna mellan Notice och Google Nest är att den sistnämnda kräver fungerande trådlös internetanslutning för att du ska kunna få larm i mobilen. Notice å andra sidan, använder mobilnätet och ingen internetanslutning krävs. Vid ett strömavbrott där internet slås ut, eller om du saknar en mobil med internet, är detta av stor vikt.