JÄMFÖRELSE FÖRETAGSKOLL

CreditSafes kreditupplysningstjänst

Bild på man och hand

Tryggsams Företagskoll och CreditSafes kreditupplysningstjänst är två välanvända tjänster för att skydda sitt företag och få koll på sina konkurrenter och partners. Här kan du läsa mer om de båda alternativen för att få en bättre bild av vad som bäst möter dina behov.

Tryggsams Kreditbevakning
  Bild på man och hand
  Köpt det bästa id skyddet

  Tryggsams eller MySafetys ID-skydd

  Det är många som väljer mellan Tryggsams tjänst Kreditbevakning med ID-skydd och MySafetys ID-skydd. Här följer några anledningar till varför Tryggsams kunder uppskattar vår Kreditbevakning med ID-skydd.

  Nöjda kunder

  Tryggsam har över 1100 omdömen på Sveriges största oberoende omdömessajt Reco.se och har ett genomsnittligt betyg på 4.4 av 5. MySafety saknar omdömen på Reco.se och har drygt 575 omdömen på Trustpilot, med ett genomsnittligt betyg på 4.3 av 5 (uppgifter inhämtade i maj 2023).

  Juridisk experthjälp

  Tryggsam har både erfarna handläggare samt jurister som hjälper till ifall du skulle drabbas av ett bedrägeri. Även MySafety erbjuder juridisk hjälp. Som kund hos Tryggsam tar en specialiserad jurist över ditt ärende för att återställa din kreditvärdighet efter ett bedrägeri eller ID-kapning.

  Koll på din kreditvärdighet

  I Tryggsams Kreditbevakning med ID-skydd ingår funktionen Kreditkoll där du kan se din kreditvärdighet. MySafetys ID-skydd har inte den funktionen. Kreditvärdighet är ett mått på din ekonomiska status och återbetalningsförmåga och är avgörande för att få ta del av exempelvis banklån, gymkort och hyreskontrakt.

  Tryggsams vision och värderingar

  Tryggsams Företagskoll eller CreditSafes kreditupplysningstjänst 

  Det är många som väljer mellan Tryggsams Företagskoll och CreditSafes kreditupplysningstjänst. Här är några av anledningarna till varför våra kunder använder och uppskattar vår Företagskoll.

  Fria kreditupplysningar 

  Med Tryggsam Företagskoll kan du göra obegränsat med fria, anonyma kreditupplysningar på samtliga aktiebolag där du exempelvis kan se viktig data såsom kreditvärdighet och skuldsaldo. CreditSafes kreditupplysningstjänst erbjuder fria kreditupplysningar med fördjupad inblick i företags nyckeltal och data. Huruvida det görs anonymt eller inte framgår dock inte.

  Skyddar ditt eget företag

  Tryggsams Företagskoll ger dig inte bara koll på dina partners och konkurrenter utan skyddar även ditt eget företag mot företagskapningar och onödiga kreditförluster. Ifall en bedragare ändrar dina företagsuppgifter, exempelvis tillsätter sig själv som styrelse, blir du direkt notifierad via SMS för att kunna agera snabbt. Denna skyddande funktion saknas i CreditSafes kreditupplysningstjänst.

  Företagsuppdateringar via SMS

  Med Tryggsams Företagskoll notifieras du direkt via SMS när det sker en ändring i något av de upp till 50 företag du kan livebevaka, exempelvis vid ett sänkt kreditbetyg. I CreditSafes kreditupplysningstjänst kan du lägga till upp till 500 företag som du önskar bevaka och bli aviserad när det sker en ändring som kan påverka kreditvärdigheten. Dessa bevakningar kan dock inte ändras på ett år medan du hos Tryggsam kan ändra vilka företag du bevakar när som helst.