JÄMFÖRELSE BRANDVARNARE

Clas Ohlsons brandvarnare

Tryggsams brandvarnare Notice och Clas Ohlsons brandvarnare är två välanvända produkter för att hålla ditt hem säkert från bränder. Nedan berättar vi mer om de två alternativen så att du kan se vad som passar dig bäst.

Tryggsams Kreditbevakning
  Köpt det bästa id skyddet

  Tryggsams eller MySafetys ID-skydd

  Det är många som väljer mellan Tryggsams tjänst Kreditbevakning med ID-skydd och MySafetys ID-skydd. Här följer några anledningar till varför Tryggsams kunder uppskattar vår Kreditbevakning med ID-skydd.

  Nöjda kunder

  Tryggsam har över 1100 omdömen på Sveriges största oberoende omdömessajt Reco.se och har ett genomsnittligt betyg på 4.4 av 5. MySafety saknar omdömen på Reco.se och har drygt 575 omdömen på Trustpilot, med ett genomsnittligt betyg på 4.3 av 5 (uppgifter inhämtade i maj 2023).

  Juridisk experthjälp

  Tryggsam har både erfarna handläggare samt jurister som hjälper till ifall du skulle drabbas av ett bedrägeri. Även MySafety erbjuder juridisk hjälp. Som kund hos Tryggsam tar en specialiserad jurist över ditt ärende för att återställa din kreditvärdighet efter ett bedrägeri eller ID-kapning.

  Koll på din kreditvärdighet

  I Tryggsams Kreditbevakning med ID-skydd ingår funktionen Kreditkoll där du kan se din kreditvärdighet. MySafetys ID-skydd har inte den funktionen. Kreditvärdighet är ett mått på din ekonomiska status och återbetalningsförmåga och är avgörande för att få ta del av exempelvis banklån, gymkort och hyreskontrakt.

  Tryggsams vision och värderingar

  Tryggsams eller Clas Ohlsons brandvarnare

  Många väljer mellan Tryggsams brandvarnare Notice och Clas Ohlsons. Här följer några anledningar till varför våra kunder uppskattar vår brandvarnare.

  SMS-larm

  En av Notice mest uppskattade funktioner är att den larmar dig via SMS även när du inte är hemma vilket ger dig kontroll över ditt hem var du än befinner dig. Denna funktion saknas hos Clas Ohlsons brandvarnare.

  Certifierad larmcentral

  Notice har även en certifierad larmcentral som kontaktar dig vid en brand för att hjälpa dig hantera situationen. Du kan även lägga till upp till fyra nödkontakter som larmcentralen kan kontakta ifall du inte är nåbar. Dessa funktioner är några av de mest uppskattade hos våra kunder och saknas hos Clas Ohlsons brandvarnare.

  Kolmonoxidsensor

  I Sverige dör varje år över 200 personer till följd av kolmonoxidförgiftning och därför är det av stor vikt att Notice har en kolmonoxidsensor för att hålla dig säker från den giftiga gasen. Clas Ohlsons brandvarnare saknar kolmonoxidsensor.