JÄMFÖRELSE FÖRETAGSKOLL

Alla Bolag 

Bild på man och hand

Tryggsams Företagskoll och Alla Bolag är två populära tjänster för att få koll på sitt företag samt på sina kunder och konkurrenter. Nedan kan du läsa mer om de båda alternativen för att få en bättre bild av vad som passar bäst för dig.

  Tryggsams Kreditbevakning
  Bild på man och hand
  Köpt det bästa id skyddet

  Tryggsams eller MySafetys ID-skydd

  Det är många som väljer mellan Tryggsams tjänst Kreditbevakning med ID-skydd och MySafetys ID-skydd. Här följer några anledningar till varför Tryggsams kunder uppskattar vår Kreditbevakning med ID-skydd.

  Nöjda kunder

  Tryggsam har över 1100 omdömen på Sveriges största oberoende omdömessajt Reco.se och har ett genomsnittligt betyg på 4.4 av 5. MySafety saknar omdömen på Reco.se och har drygt 575 omdömen på Trustpilot, med ett genomsnittligt betyg på 4.3 av 5 (uppgifter inhämtade i maj 2023).

  Juridisk experthjälp

  Tryggsam har både erfarna handläggare samt jurister som hjälper till ifall du skulle drabbas av ett bedrägeri. Även MySafety erbjuder juridisk hjälp. Som kund hos Tryggsam tar en specialiserad jurist över ditt ärende för att återställa din kreditvärdighet efter ett bedrägeri eller ID-kapning.

  Koll på din kreditvärdighet

  I Tryggsams Kreditbevakning med ID-skydd ingår funktionen Kreditkoll där du kan se din kreditvärdighet. MySafetys ID-skydd har inte den funktionen. Kreditvärdighet är ett mått på din ekonomiska status och återbetalningsförmåga och är avgörande för att få ta del av exempelvis banklån, gymkort och hyreskontrakt.

  Tryggsams vision och värderingar

  Tryggsams Företagskoll eller Alla Bolag

  Det är vanligt att välja mellan Tryggsams Företagskoll och Alla Bolag. Här följer några anledningar till varför våra kunder uppskattar vår Företagskoll.

  Livebevaka företag

  Tryggsams Företagskoll ger dig möjlighet att livebevaka upp till 50 bolag och bli realtidsuppdaterad via SMS när en ändring sker i något av dessa, exempelvis om kreditbetyget sjunkit. I gratisversionen av Alla Bolag erbjuds ingen livebevakning. 

  Fria kreditupplysningar

  Med Tryggsams Företagskoll kan du göra ett obegränsat antal fria, anonyma kreditupplysningar på aktiebolag där du till exempel kan se relevant data såsom kreditvärdighet och betalningsanmärkningar. På Alla Bolags kostnadsfria sida kan du se en liten del av den information som syns i en kreditupplysning, exempelvis omsättning och vinstmarginal.

  Undersök nyckeltal

  Tryggsams Företagskoll erbjuder möjligheten att få en fördjupad inblick i nyckeltalen hos både ditt eget företag samt hos dina kunder och konkurrenter. Några av nyckeltalen som visas är exempelvis skuldsaldo, likviditet och resultaträkning. Hos Alla Bolag visas endast en bråkdel av dessa nyckeltal och i flera fall är siffrorna även ett antal år gamla.