ID-skydd

Vilket är det bästa ID-skyddet?

telefon till tryggsams spärrlinje

Det bästa ID-skyddet bevakar och larmar ditt personnummer så att bedrägeriet kan upptäckas i ett tidigt skede. Ett bra ID-skydd ska även erbjuda handläggare och jurister som bestrider betalningskrav samt återställer kreditvärdigheten efter en id-kapning. Tryggsams Kreditbevakning med ID-skydd både bevakar och larmar i förebyggande syfte, samt hjälper till om ett bedrägeri skulle genomföras. Tryggsam har dessutom blivit rekommenderat företag på Reco.se sju år i rad och har över 45 000 nöjda kunder.

Vill du veta ännu mer?

Relevanta nyhetsartiklar tillhörande din fråga

Bankers och försäkringsbolags ID-skydd är ineffektiva

Banker och försäkringsbolag erbjuder ID-skydd, trots att tjänsten träder i kraft först efter att en ID-kapning har skett. För att ta avstånd från ineffektiva ID-skydd på marknaden väljer Tryggsam att lansera sin nya tjänst Kreditbevakning.

Artikeln handlar om:
ID-skydd

Fem mest effektiva sätten att undvika ID-kapningar

När det kommer till ID-kapningar är förebyggande arbete avgörande. Här har vi samlat våra fem bästa tips på hur du kan försvåra det rejält för bedragare att sno din identitet på nätet. 

Artikeln handlar om:
ID-skydd

Guide: Räcker det med hemförsäkringens ID-skydd?

I flera hemförsäkringar ingår ID-skydd, men en vanlig missuppfattning är att det ger samma skydd som exempelvis Tryggsams ID-skydd. I denna artikel förklarar vi vad den avgörande skillnaden är och varför du istället bör ha ett separat och mer effektivt ID-skydd.

Artikeln handlar om:
ID-skydd