BOLAGSBEVAKNING

Ett tryggt företagande startar med en bolagsbevakning

Kreditbedrägerier, urkundsförfalskningar och ID-stölder är vår tids bankrån och problemen bara växer. Med vår Bolagsbevakning kan du minska risken för företagskapning och maximera dina affärsmöjligheter.

BOLAGSBEVAKNING

Ett tryggt företagande startar med en Bolagsbevakning.

Kreditbedrägerier, urkundsförfalskningar och ID-stölder är vår tids bankrån och problemen bara växer. Med vår Bolagsbevakning kan du minska risken för företagskapning och maximera dina affärsmöjligheter.
Kundservice
BOLAGSBEVAKNING
Fyll i ditt namn och telefonnummer nedan så återkopplar en säljare dig inom 2 arbetsdagar för att berätta mer. Annars kan du alltid ringa 0771-404 505
Tack! Vi har mottagit ditt meddelande och kommer att kontakta dig inom 2 helgfria vardagar.
Hoppas! Någonting blev fel, försök igen eller prova att ringa till oss på 0771-404 505
BOLAGSBEVAKNING
ID-SKYDD PREMIUM

Skyddar din identidet & kreditvärdighet.

ID-stölder är Sveriges snabbast växande brott. Vårt ID-skydd Premium hjälper dig både innan, under och efter en ID-kapning.

Ett tryggt företagande startar med en Bolagsbevakning.

Kreditbedrägerier, urkundsförfalskningar och ID-stölder är vår tids bankrån och problemen bara växer. Med vår Bolagsbevakning kan du minska risken för företagskapning och maximera dina affärsmöjligheter.
Ring & beställ Kundservice
RIKTIGT BRA INNEHÅLL

Bolagsbevakning för alla bolagsformer

Få larm när det sker en förändring kopplat till dina bolagsengagemang, till exempel när det sker förändringar i adressuppgifter, styrelse, när det inkommer betalningsanmärkningar eller när betalningsanmälan inkommer till Kronofogden.

Bevakning av bolagsengagemang

Realtidslarm när det sker en förändring kopplat till dina bolagsengagemang.

Läs mer >
Bevakning av affärsrelationer

Full koll på dina viktigaste kunder och leverantörer.

Läs mer >
Spärrservice

Spärra företagskort, mobiltelefoner och värdehandlingar med ett enda samtal.

Läs mer >
Juridisk assistans

25 timmar juridisk expertis vid ett bekräftat bedrägeri.

Läs mer >

Varför behövs en Bolagsbevakning?

Det är förvånansvärt enkelt för utomstående att skriva in sig i dina bolag och ändra uppgifter i offentliga register för att utföra olika typer av bedrägeribrott.

Företagskapningar ökar

Varje år anmäls mer än 100 000 bedrägeribrott i Sverige och polisen förutspår att kreditbedrägerier mot företag kommer att öka. En företagskapning sker genom att någon på falska grunder skaffar sig rätt att företräda ditt företag. Syftet är att ta ut pengar från företaget eller att köpa varor via företaget.

Komplettera din företagsförsäkring

Till skillnad från din företagsförsäkring, larmar Bolagsbevakning när det sker en förändring kopplat till dina bolagsengagemang. Till exempel när det sker förändringar i adressuppgifter, styrelse, när det inkommer betalningsanmärkningar. Eller när betalningsanmälan inkommer till Kronofogden.

VARFÖR BOLAGSBEVAKNING?

Ingår i din Bolagsbevakning.

1

Håll koll på dina bolagsengagemang

En företagskapning sker genom att någon på falska grunder skaffar sig rätt att företräda ditt företag. Syftet är att ta ut pengar från företaget eller att köpa varor via företaget.

Det är förvånansvärt enkelt för utomstående att skriva in sig i dina bolag och ändra uppgifter i offentliga register för att utföra olika typer av bedrägeribrott. Varje år anmäls mer än 180 000 bedrägeribrott i Sverige och polisen förutspår att kreditbedrägerier mot företag kommer att öka.

Med vår Bolagsbevakning larmar vi när det sker en förändring kopplat till dina bolagsengagemang, till exempel när det sker förändringar i adressuppgifter, styrelse, när det inkommer betalningsanmärkningar eller när betalningsanmälan inkommer till Kronofogden.


- Ingrip i god tid med realtidsuppdaterad data.  

- Undvik kostsamma och krångliga rättsprocesser.

- Slipp oron och få mer tid åt din verksamhet.

2

Bevaka anonymt dina affärspartners

Den som inte har koll på sina leverantörer och kunder kan få stora problem. Konkurser, avregistreringar och förändringar i rating påverkar din lönsamhet. Agerar du inte i tid kommer konsekvenserna att bli kostsamma.

Med vårt Företagsskydd kan du helt anonymt bevaka upp till tio bolag i realtid. Du uppdateras i realtid via SMS och e-post när det sker någon form av förändring i de bolag som du har under bevakning. Exempel på händelseförändring kan vara, betalningsförelägganden eller betalningsanmärkningar från Kronofogden. Som du förstår, ett väldigt bra sätt för dig att hålla koll på vilka du gör affärer med!

- Ingrip i god tid med realtidsuppdaterad data.  

- Spara pengar genom att tidigt identifiera och vidta förebyggande
åtgärder.

- Maximera affären med bättre kunskap om dina kunder och leverantörers beteende.

3

Spärra uppgifter och värdesaker dygnet runt

Spärr företagskort, mobiltelefoner och värdehandlingar med ett enda samtal. Du får tillgång till stöldskyddsregister för dina värdehandlingar och en dygnet runt-öppen spärrlinje.

- Spärra alla dina kort med ett samtal - dygnet runt.

- Enkelt med ett nummer för dig och dina anställda vid stöld eller förlust av mobiler eller företagskort.

4

Juridisk expertis vid bekräftat bedrägeri

Råkar du ut för ett företagsbedrägeri hjälper först våra utbildade handläggare dig att bestrida falska, prata med leverantörer. Skulle det uppstå utmaningar på vägen så ingår det upp till 25h juridisk expertis från våra jurister.

- Juridiskt rättsskydd hos våra partners vid betalningskrav.

5

Skydda din identitet med privat ID-Skydd

ID-kapning är idag ett av Sveriges vanligaste typ av bedrägeribrott. I ditt Företagsskydd ingår bevakning av förändringar i dina privata personuppgifter.

- Larm vid förändring i dina personuppgifter

VAD INGÅR?
NYHET!

Nu ingår även privat ID-Skydd för dig som skaffar Bolagsbevakning!

Med vårt ID-Skydd får du full koll på ditt digitala jag och larmas när något förändras i dina personuppgifter.

Läs mer
Ibland lyckas vi lite extra
Rekommenderat företag 5 år irad
Gasellföretag 2019
Dagens Industri
Årets unga entreprenör
UTMÄRKELSER